[ Pejuang Pena ]

Friday, December 16, 2011

Ariff Alfian pelajar Malaysia kahwini lelaki gay di Dublin.

GAMBAR PERKAHWINAN PASANGAN GAY DARI MALAYSIA – ARIFF ALFIAN ROSLI, PELAJAR TAJAAN PETRONAS KAHWINI TEMAN LELAKI DI DUBLIN. ARIFF DILAPORKAN HILANG OLEH AHLI KELUARGA KINI KAHWINI SEORANG LELAKI GAY DENGAN BERBAJU MELAYU DAN TENGKOLOK.
Dari kiri : Jonathan dan Ariff Alfian Rosli bercium mulut selepas dikahwin kan.
Perkahwinan pasangan gay Jonathan dan Ariff Alfian Rosli (pelajar tajaan PETRONAS) mula menarik perhatian ramai pihak. Perkahwinan yang dilakukan secara besar-besaran ini bertempat di Dublin, Ireland. Ariff Alfian Rosli sebelum ini telah dikhabarkan hilang oleh ahli keluarga tapi nampaknya sebab kehilangannya kini sudah terjawab.

Siapa Ariff Alfian?
Ariff Alfian Rosli ini merupakan pelajar perubatan tajaan Petronas dan tidak dapat dihubungi oleh keluarga mereka selama 3 tahun. Menurut ayah Ariff Alfian Roslin, Rosli Haron, dia dan isteri telah 8 kali pergi ke Dublin untuk mencari anaknya. Dan hari ini misteri kehilangan Ariff telah terbongkar apabila dia didapati telah berkahwin dengan Jonathan, seorang lelaki warga Dublin.
ariff alfian rosli telah di beritakan hilang pada 12 dec 2011 oleh bapanya melalui utusan.pihak Petronas telah pun menyaman ayah Ariff selaku penjamin pertama dengan menuntut kembali wang pengajian RM890,000 yang telah dilaburkan kepada Ariff.
Tapi yang tambah peliknya, Ariff Alfian Rosli masih mengenakan pakai tradisional Baju Melayu bersongket dan memakai tengkolok seperti perkahwinan Melayu yang biasa. Walaupun perkahwinan yang terlarang tapi adat pemakaian Melayu masih belum dilupakan.


ariff alfian“Kahwin GAY pakai baju melayu?? Memalukan!” – herdik seorang melayu berpakaian dan berambut ala K-Pop. - twitter
Sumber : GAMBAR ARIFF ALFIAN KAHWINI LELAKI GAY DUBLIN | illustrasiaku .com

Ikuti juga laporan di mynewshubSaya Akan Kekal Muslim Hingga Akhir Hayat – Ariff Alfian.

1 comment:

  1. Dah kena report hilang, proud to be malay, proud to be gay ...Keluarga malu tak te kata... pastu bapak kena bayar Hutang RM$890k... May Allah guide this soul as his place faith is sealed.

    ReplyDelete